fredag 14 maj 2010

Begeavning



Farväl mormor tills vi ses igen kära vän!



12 maj-begravning för Doris Ling f.27feb 1925 - d.3maj 2010


Mormors begravning var en ljus minnesvärd högtid, det första man ser när man kliver in i kyrkan i Marieholm är en ljus kista omringad av rosa blommor. Så passande till mormor. Trots att detta var det bästa som kunde hända och mormors bönesvar så lämnar hon en tomhet efter sig. Tårarna rann under stora delar av begravningsgudstjänsten särskilt under de vackra solosångerna av Sandra Ling. Nu är mormor hemma! Gläds med henne och hoppas att Arvid hittar henne i himlen.

Kyrkogården- där vi alla fick möjlighet att säga ett sista farväl till Doris.
På minnestunden blev det mycket sånger då mormor älskade att lyssna på sång och musik. Flera sa också några valda ord om olika minnen av mormor. Tom jag fattade mod och var framme och svammlade lite hoppas någon fattade vad jag menade. :-) Det var så svårt att få fram det man ville när tårarna och minnena gjorde sig tydliga. Tack ännu en gång mormor för alla dina böner!! och nu i himlen kommer du förhoppningsvid förstå hur stor du va! Inga fler bekymmer, ingen dålig självbild bara ljuv musik.



Kvällen avslutades för vår del med en korv på kalkällevägen 11.Tack till alla ni som planerat dagen så fint.



Tindra hade många frågor under dagen och har nu bestämt att vi måste göra ett Doris album eftersom vi har ett Arvid album. Så alla ni som har kort på Mormor Doris får gärna maila dom till mig. linda@henstrom.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar