lördag 29 maj 2010

Varberg!

Lova vaknade 05.52 av hosta och sen ville hon inte somna om, mycket mer intressant att kolla runt i stugan. 06.45 går jag ut en promenad och njuter av havsutsikt och soluppgång. 07.15 somnar Lova i vagnen och jag går åter till stugan och sätter på kaffe och Lydias underbara sång på datorn. Tänk att min syster kan sjunga så bra!! Jag hade gärna fått lite av den kunskapen :-)
Kommer nog snart bli trött i ögat då kl blev. 00.27 innan vi somnade igår......

Igårkväll var vi vid havet och sände i väg rislyktor till ett minne av våra älskade barn som vi alla här på denna familjehelg har mist. Så fruktansvärt, så många små liv som slocknat alldeles för tidigt......

Tänkte lägga in ett klipp när det bjuds på underbar sång vid klipporna men känns intre som läge att rota upp kamerasladden när hela familjen fortfarande sover.

Ha en bra dag allihopa, det ska vi ha mitt i allt är det så härligt att vara här omringad av männoskor som verkligen kan förstå hur det känns att förlora det bästa man har.
Fånga dagen!

2 kommentarer:

  1. hihi, tack sis! :)
    prinskorven

    SvaraRadera
  2. Va bra att ni fick en trevlig helg i Varberg... hade varit kul att få höra den där sången!! Kan du inte lägga den så att jag kan lyssna =D Kram Jenny

    SvaraRadera